Praktijk Livity

Ik ben Claudia Jansen; erkend stress- & burn out coach, ervaringsdeskundige en Reiki II therapeut. Op dit moment volg ik een opleiding angstbeheersing en in de toekomst wil ik mijn praktijk ook nog uitbreiden met rouwverwerking.

In het hedendaagse leven ervaren we toenemende stress. We zijn vaak druk, rennen van verplichting naar verplichting en proberen ondertussen alle ballen hoog te houden. Voor een korte periode is dit natuurlijk geen probleem, maar bij langdurige stress kan het voelen alsof we de grip op ons leven kwijt zijn. Je raakt dan uitgeput, somber en kunt zelfs allerlei lichamelijke klachten krijgen.

Livity betekent ‘manier van leven’. Als therapeut/coach help ik je graag om weer stevig in het leven te komen staan, meer plezier te ervaren, je energie in balans te houden, vaker en beter te ontspannen, nieuwe doelen te stellen en je grenzen te bewaken.

Als coach kan dit bereikt worden door persoonlijke gesprekken. In deze gesprekken gaan we samen uitzoeken wat de oorzaken van jouw klachten zijn en wat er nodig is om jou weer op het juiste pad te krijgen. Kijk rustig rond op deze site voor meer informatie over coaching en wat dit voor jou zou kunnen betekenen.

Als therapeut geef ik Reiki behandelingen. Dit zorgt niet alleen voor ontspanning, maar het pakt ook diverse lichamelijke en emotionele klachten aan. Reiki kan hierdoor ook goed gecombineerd worden met coaching, maar ook mindfulness en/of meditatie is geschikt.

Er zijn dus veel mogelijkheden, maar alles op een manier die bij jou past en waar jij je goed bij voelt!