mindfulness training

Mindfulness leert je in het hier en nu zijn; leven in het moment. Door bewust in het leven te staan en met aandacht te kijken, blijft er minder ruimte in je hoofd over om te piekeren.

Je herkent vast de momenten dat je op ‘automatisch piloot’ functioneert, dit wordt mindlessness genoemd. We zijn dan zo verloren in onze gedachten dat het leven voorbij vliegt zonder dat we ons hier bewust van zijn.

Door mindful te zijn kun je je gedachten, zonder oordeel, gaan observeren. Je zult dan merken dat jij je gedachten niet bent; gedachten komen en gaan. Je hoeft ze niet te geloven en je hoeft niet altijd in actie te komen. Hierdoor zul je minder stress gaan ervaren.

In mijn praktijk gebruik ik mindfulness regelmatig, het is nu echter ook mogelijk om een online-training te volgen. Je kunt op deze manier thuis gaan experimenteren met mindfulness. Je zult in deze 10 dagen gaan merken dat je vaker in het ‘hier en nu’ bent, je leert je ‘automatische piloot’ herkennen, je wordt bewuster van kleine dingen en ervaart het verschil tussen denken en waarnemen.

Door middel van verschillende mindfulness-oefeningen ga jij ervaren wat het voor jou kan betekenen. Daarnaast zullen de ontspanningsoefeningen stress reduceren. Ik hoop dat jij na deze online-training geïnspireerd bent en mindfulness een permanente plek in je leven zult gaan geven.

Ik heb de oefeningen kort en simpel gehouden, zodat tijdsdruk geen belemmerende factor hoeft te zijn. Je kunt deze training thuis en in je eigen tempo uitvoeren. Je zult hierdoor gemotiveerd blijven en merken dat je ook met kleine stapjes een doel kunt bereiken. Mocht je liever meer tijd aan de oefeningen besteden is dit uiteraard ook mogelijk.

De Mindfullness training duurt 10 dagen en is voor slechts 19,95 euro te bestellen. Verstuur eenvoudig onderstaand formulier, je ontvangt dan een betalingsverzoek. Wanneer de betaling ontvangen is wordt de cursus als pdf-bestand toegezonden.