Cheesecake Raw

benodigdheden bodem:

100 gram amandelen
150 gram medjools dadels
snufje zout

benodigdheden vulling:

150 gram cashewnoten (geweekt)
50 gram amandelen (geweekt)
100 gram honing
paar druppels stevia
100 gram gesmolten kokosolie
sap van een citroen
1 theelepel vanillerasp
300 gram bosvruchten (vers of diepvries)

bereiding:

- Bedek een kleine springvorm met bakpapier.
- Hak de amandelen in een keukenmachine fijn.
- Ontpit de dadels en hak deze met de amandelen mee, voeg een snufje zout toe.
- Bedek de springvorm met het dadel/amandelmengsel.
- Spoel vervolgens de cashewnoten en amandelen af, hak ze fijn in de keukenmachine.
- Voeg honing, stevia, kokosolie, vanille en citroensap toe.
- Giet de helft van dit mengsel in de springvorm.
- Voeg aan de andere helft de vruchten toe en meng dit tot een geheel.
- Giet het vruchtenmengsel in de springvorm.
- Leg een laagje vruchtjes over het geheel.
- Zet de taart in de vriezer om te stijven, daarna even in de koelkast.
- De ideale temperatuur ligt eigenlijk tussen vriezer en koelkast in. 

Recepten

Kookboeken